Ukrainka
Новини   |   Виробництво   |   Продукція   |   Розділ в розробці   |   Зворотний зв’язок   |   Про горілку   |   Про Україну
УкраинкаТрадиційна
Лісовий ГоріхПлатинум
Горный медМед с чеснаком

Культура вживання горілки

Вживання якісної горілки вимагає вишуканого гастрономічного і культурного супроводу.

Перш, ніж повідати про правильне вживання горілки, необхідно відмітити, що традиції вживання горілки складалися століттями, оскільки саме вона була національним українським алкогольним напоєм.

Подібно шампанському, горілка вимагає льоду, щоб показати себе з найкращого боку. Тому її слід пити лише дуже охолодженою.

Украй важливими для оцінки справжнього значення горілки як напою, необхідного в гулянні, є також ті харчові компоненти, які повинні її супроводжувати, або, як їх називають - закуска.

Горілка - дорогий напій і вимагає дорогого супроводу: ікри, солоної і копченої червоної риби, лососини, осетрини, севрюги, маринованих грибів, млинців, пельменів. Без ситної і солоноватой закуски горілка не в змозі розкрити всі свої властивості - це необхідний для неї фон.

Copyright 2011

"Alef-Vinal" Company